Menu
Your Cart

Livrarea comenzilor

Confirmarea comenzii se va face prin SMS, telefon sau e-mail.METODE DE LIVRARE

Livrare prin Posta Romana

Livrarea prin Posta Romana se face in orice localitate din Romania iar coletul poate fi ridicat de la oficiul postal de care apartii. Costul livrarii este de 12 lei pentru primul kilogram la care se adauga o taxa de 1 leu/kg pentru fiecare kilogram suplimentar. Greutatea maxima ce poate fi expediata prin Posta Romana este de 5 kg. Din momentul in care veti primi sms-ul de expediere al comenzii, termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare.

Livrare prin Curierat rapid

Livrarea prin curierat rapid (Urgent Cargus) este disponibila in orice localitate din Romania. Coletul iti va fi livrat la adresa indicata in comanda sau il poti ridica de la cel mai apropiat centru de curierat. Costul livrarii este de 18 lei pentru primul kilogram la care se adauga o taxa de 1 leu/kg pentru fiecare kilogram suplimentar. Din momentul in care veti primi sms-ul de expediere al comenzii, termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.