Menu
Your Cart

CraftTec

Brand: CraftTec Model: 5515
Drujba benzina Craft Tec  este ideala pentru taierea si curatarea fara efort a lemnelor si pomilor. Drujba pe benzina CraftTec poate fi folosita si in activitati de silvicultura fara nici un fel de problema, deoarece se preteaza atat regimului Hobby cat si Profesional si semi-profesional. Drujb..
400Lei 509Lei
Fără TVA:400Lei
Brand: CraftTec Model: GS-777
Motocoasa pe benzina Craft-Tec vine cu un motor foarte puternic si rezistent la uzura in timp. Puterea motorului va permite sa folositi motocoasa atat la cosit iarba din curte, la cosit lucerna sau alte tipuri de plantatii cat si pentru defrisarea terenurilor cu arbusti, tufisuri crengoase, etc.Desi..
449Lei 579Lei
Fără TVA:449Lei
Brand: CraftTec Model: 3518
Motocoasa de umar CRAFT-TEC PRO GS-770 PRO cu benzina este o unealta care a devenit indispensabila unui gospodar cu curte sau oricarui "luptator" cu iarba, scaitii si puietii. Poate fi folosita atat in oras cat si la sat.La ce-o folosim?La tunsul ierbii(iarba de gazon, de strada, iarba din s..
449Lei 549Lei
Fără TVA:449Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.